Liknande nyheter
Lammkött är vanligt
till påsk. Gott året runt. Här har vi lagat till lammfärs och serverar med en god tomatsås, couscous och brytbönor. Nu kan du passa på att fynda lammfärs, från våra egna djur. 160:-/kg (ordinarie pris 180:-/kg) fram t.o.m. 31 mars. Reservation för slutförsäljning, naturligtvis. Färsen är vacuumpackad och frusen. Förpackningsstorleken ligger på 500g – 750g….
ERBJUDANDE I BODEN
Kanske till far, eller till någon annan. Just detta består av en flaska saft, en förpackning kolor, en burk sylt och en påse biscotti. Allt producerat på Krusbärsgården, förstås. Priset för detta är 140:- Kolasmaker att välja mellan: choklad, vanilj, vanilj med brynt smör, mint, lakrits, salt lakrits och, sist men inte minst, saffran.
det drar ihop sig
Innan vi vet ordet av så är det jul! Vi förbereder oss för adventsmarknader. Den första vi deltar i är den 12 november. Den är i Norrbyladan, i Mjölby. Där har vi varit förut. Trevligt, välordnat och ganska mycket folk. Man får se till att klä sig varmt, eftersom den är i en gammal lada….
I vår lilla bod
hittar du, just nu, olika biscottin, kolor i flera smaker, bl a saltlakrits. På bilden ”Systerskorpor” , även kallade Mjölbyskorpor eller ”Rallarskorpor”)
Nu närmar sig
vintertiden. Det är redan mörkt på kvällarna och de flesta växter i grönsakslandet är på upphällningen. Gurkplantorna ska tas bort idag och sparrisplantorna har fått röda bär, men persiljan är stor och fin.
Nu har vi
nyslungad honung ute i gårdsboden. Jättegott till yoghurt tillsammans med färska bär och gärna rostade hasselnötter!
