Jag fascineras av stenar
och träd. Vi har ganska mycket av bådadera.
Allra finast när det är litet disigt.
och träd. Vi har ganska mycket av bådadera.
Allra finast när det är litet disigt.
Har ni bestämt er för menyn? Vi satsar på mammas räkpastejer, till förrätt. Huvudrätten blir ”Örtmarinerad fårfile´”. Inte testat just det receptet ännu, men det verkar väldigt gott. Marinerad och lågtempad i ugnen. Smörfrästa brytbönor, tzatziki och råstekt potatis till. Till dessert en enkel fruktsallad. Jag menar: det finns ju en del frukt kvar från…
Allt väl, so far. Skönt! Vi har bara ett fåtal får, men 5 tackor=12 lamm.
blev det av en del bär. Finns även syltburkar i vår lilla bod. Nu är vinbären slutplockade för i år. En buske, som är självsådd funderar jag på att ta bort. Den har aldrig varit så generös med bär, tyvärr. Resten ska beskäras litet grann, dvs en del gamla grenar för ge plats för de…
och de flesta av hennes kompisar har flyttat. Nu har vi bara höns och bin kvar. Och HUNDEN naturligtvis. Tyvärr är oron för vargen allför stor för att jag ska orka med att ha fåren kvar. Vi har rovdjursavvisande stängsel, men det hjälper inte mina orostankar, tyvärr. (Det innebär också att vår hästtransport kommer att…
alla en härlig, mysig jul! Vi har öppet som vanligt under helgerna, dvs 8 – 19.
De är lurviga, men vår duktiga, och trevliga fårklippare kommer nästa vecka!