Nu stänger vi
om året som gått.
Ett omtumlande år för många. Man får vara extra tacksam för det lilla, vilket jag känner att vi är.
Vi tackar våra gulliga kunder för ett givande år, och hoppas ni hittar till oss även nästa år!
Vi ses! Kram!
om året som gått.
Ett omtumlande år för många. Man får vara extra tacksam för det lilla, vilket jag känner att vi är.
Vi tackar våra gulliga kunder för ett givande år, och hoppas ni hittar till oss även nästa år!
Vi ses! Kram!
handlar det mest om att röja snön, som kommit. Djuren vill knappast gå ut. Utom hunden då. Hon gillar visst alla sorters väder. Matte är definitivt ingen vintermänniska. Vår och höst är det jag tycker bäst om, men det kommer väl det också, så småningom.
alla en härlig, mysig jul! Vi har öppet som vanligt under helgerna, dvs 8 – 19.
Förutom att de är vackra så är de en mycket värdefull växt för pollinerande insekter. Tyvärr finns det inte stora fält med blommande maskrosor i vår närhet. Det betyder att vi inte får ”maskroshonung”. Den är annars väldigt god, tycker jag.
Mörkare än bilden visar. Funderar på om det kan vara bovete. Vet inte om någon, i närheten, odlar bovete i år. Smaken är mjuk men fyllig. Liknar inget vi känt förut. Spännande! Idag sätter vi etiketter på burkarna med krusbärsmarmelad. Sedan kommer de ut i boden. Den är öppen 8-20
Kanske till far, eller till någon annan. Just detta består av en flaska saft, en förpackning kolor, en burk sylt och en påse biscotti. Allt producerat på Krusbärsgården, förstås. Priset för detta är 140:- Kolasmaker att välja mellan: choklad, vanilj, vanilj med brynt smör, mint, lakrits, salt lakrits och, sist men inte minst, saffran.
Där hämtar bina, och humlorna, mycket nektar, och en del pollen.