Nu stänger vi
om året som gått.
Ett omtumlande år för många. Man får vara extra tacksam för det lilla, vilket jag känner att vi är.
Vi tackar våra gulliga kunder för ett givande år, och hoppas ni hittar till oss även nästa år!
Vi ses! Kram!
om året som gått.
Ett omtumlande år för många. Man får vara extra tacksam för det lilla, vilket jag känner att vi är.
Vi tackar våra gulliga kunder för ett givande år, och hoppas ni hittar till oss även nästa år!
Vi ses! Kram!
blev det av en del bär. Finns även syltburkar i vår lilla bod. Nu är vinbären slutplockade för i år. En buske, som är självsådd funderar jag på att ta bort. Den har aldrig varit så generös med bär, tyvärr. Resten ska beskäras litet grann, dvs en del gamla grenar för ge plats för de…
har inget emot litet gråväder. De till och med traskar omkring ute även om det skulle ligga litet snö på marken. Det är så kul att se en massa hönsspår ute i snön. Förstås får de vara inne om det är alldeles för mycket att pulsa i.
Underbart väder fick vi också, även om temperaturen var i lägsta laget. Nu väntar vi på sparris och rabarber! Vi har Gårdsboden öppen alla dagar 8-18
både Chorizo och Ölkorv hos oss. Vi lämnade in fårkött på Agetomta gård och så tillverkade de jättegod korv till oss. Liksom med vårt lamm – och fårkött, så förvarar vi det inte ute i vår lilla Gårdsbod. Hör av dig när du är här (eller när du vill komma) så kommer vi ut. Nu…
grön och lila. Nu skördar vi morgon och kväll, gör lagom stora knippen som sedan hamnar ute i vår lilla bod.
Mörkare än bilden visar. Funderar på om det kan vara bovete. Vet inte om någon, i närheten, odlar bovete i år. Smaken är mjuk men fyllig. Liknar inget vi känt förut. Spännande! Idag sätter vi etiketter på burkarna med krusbärsmarmelad. Sedan kommer de ut i boden. Den är öppen 8-20