Nu har vi
nyslungad honung ute i gårdsboden.
Jättegott till yoghurt tillsammans med färska bär och gärna rostade hasselnötter!
nyslungad honung ute i gårdsboden.
Jättegott till yoghurt tillsammans med färska bär och gärna rostade hasselnötter!
hem en del lammkött. Egen produktion. Slaktat, styckat och vacuumpackat på Vikbolandsstruts slakteri. Finns att köpa fr o m 2 september. Nu, i helgen (2-3 sept) bjuder vi på kaffe och så får du möjlighet att provsmaka några olika honungar. Min egen favorit, just nu, är den på bilden, nedan. Vi har boden öppen mellan…
tre st lagom stora burkar. tre olika slungningar. En mild, litet ljusare försommarhonung. En burk från mitt-i -sommaren-slungning. En sensommarhonung med ljungkaraktär. Tänk att honung kan smaka så olika! Det visste vi inte när vi började med bin. Trodde att honung var honung, rätt och slätt, men så är det ju verkligen inte!
av alla våra bin. De har bråda dagar nu, liksom ”biskötaren”.
om året som gått. Ett omtumlande år för många. Man får vara extra tacksam för det lilla, vilket jag känner att vi är. Vi tackar våra gulliga kunder för ett givande år, och hoppas ni hittar till oss även nästa år! Vi ses! Kram!
bara litet vintermånader emellan.
har inget emot litet gråväder. De till och med traskar omkring ute även om det skulle ligga litet snö på marken. Det är så kul att se en massa hönsspår ute i snön. Förstås får de vara inne om det är alldeles för mycket att pulsa i.