Mammorna behöver litet extra tillskott!
De är lurviga, men vår duktiga, och trevliga fårklippare kommer nästa vecka!
De är lurviga, men vår duktiga, och trevliga fårklippare kommer nästa vecka!
sa min man. Han tyckte det var litet kul att de åt krusbär. Hoppas de åt en del larver av krusbärsstekeln också. Sådana fanns det, minst sagt, många av. Så blir det när man inte kollar så ofta, och eftersom jag råkat ut för en seg och tråkig förkylning så har jag mest hållit mig…
till påsk. Gott året runt. Här har vi lagat till lammfärs och serverar med en god tomatsås, couscous och brytbönor. Nu kan du passa på att fynda lammfärs, från våra egna djur. 160:-/kg (ordinarie pris 180:-/kg) fram t.o.m. 31 mars. Reservation för slutförsäljning, naturligtvis. Färsen är vacuumpackad och frusen. Förpackningsstorleken ligger på 500g – 750g….
av alla våra bin. De har bråda dagar nu, liksom ”biskötaren”.
tre st lagom stora burkar. tre olika slungningar. En mild, litet ljusare försommarhonung. En burk från mitt-i -sommaren-slungning. En sensommarhonung med ljungkaraktär. Tänk att honung kan smaka så olika! Det visste vi inte när vi började med bin. Trodde att honung var honung, rätt och slätt, men så är det ju verkligen inte!
Kanske till far, eller till någon annan. Just detta består av en flaska saft, en förpackning kolor, en burk sylt och en påse biscotti. Allt producerat på Krusbärsgården, förstås. Priset för detta är 140:- Kolasmaker att välja mellan: choklad, vanilj, vanilj med brynt smör, mint, lakrits, salt lakrits och, sist men inte minst, saffran.
men de försvann ganska fort från marken. Även fast jag inte gillar vintern så tycker jag det kan vara vackert. Kontrasten med, visserligen höstgula, kvarsittande löv och snöfall.