Sparris
Finns det någon mer uppskattad, svensk primör?
Just den här är så vacker att hyvla tunt i sallader. och god, förstås.
Finns det någon mer uppskattad, svensk primör?
Just den här är så vacker att hyvla tunt i sallader. och god, förstås.
vintertiden. Det är redan mörkt på kvällarna och de flesta växter i grönsakslandet är på upphällningen. Gurkplantorna ska tas bort idag och sparrisplantorna har fått röda bär, men persiljan är stor och fin.
Öppet 8-18, alla dagar. Vi har honung, lammskinn, saft, ägg, grönt och mycket annat!
varit litet ute ett tag. Nu hoppas jag det är på ingång igen. Krusbär är ett av de godaste bären. Just de här får bli marmelad eller kanske sylt. När jag var liten åt vi ganska ofta krusbärskräm med mjölk till och bitar av knäckebröd ovanpå. Så gott! I vår trädgård växer Invicta och Martlet,…
välkommen att följa med oss in i 2025.
till påsk. Gott året runt. Här har vi lagat till lammfärs och serverar med en god tomatsås, couscous och brytbönor. Nu kan du passa på att fynda lammfärs, från våra egna djur. 160:-/kg (ordinarie pris 180:-/kg) fram t.o.m. 31 mars. Reservation för slutförsäljning, naturligtvis. Färsen är vacuumpackad och frusen. Förpackningsstorleken ligger på 500g – 750g….
Där hämtar bina, och humlorna, mycket nektar, och en del pollen.