Honungens dag
är alltid den 20 augusti.
Vi firar det med att lämna minst 10% på allt ätbart i vår lilla bod, och
bjuder på en kopp kaffe med enklare tilltugg (mycket enkelt).
Öppet, som vanligt 8 – 20
är alltid den 20 augusti.
Vi firar det med att lämna minst 10% på allt ätbart i vår lilla bod, och
bjuder på en kopp kaffe med enklare tilltugg (mycket enkelt).
Öppet, som vanligt 8 – 20
Allt väl, so far. Skönt! Vi har bara ett fåtal får, men 5 tackor=12 lamm.
bara litet vintermånader emellan.
Luften är krispig och morgondimman dröjer sig kvar litet längre. Ska ta mig tid att gå ut med kameran och ta litet höstbilder! Pelargonerna är inplockade och jag måste tänka på att klippa ner sparrisplymerna. Har en hel del äpplen kvar i träden, men vi ska få låna en fruktkross så det kan bli must….
Imorgon är hela busken (båda två) en vit sky. Vackert, och poppis hos bina. Sedan blir det sura, kärva bär i höst. Mildras en aning efter en frostnatt.
både Chorizo och Ölkorv hos oss. Vi lämnade in fårkött på Agetomta gård och så tillverkade de jättegod korv till oss. Liksom med vårt lamm – och fårkött, så förvarar vi det inte ute i vår lilla Gårdsbod. Hör av dig när du är här (eller när du vill komma) så kommer vi ut. Nu…
jul- och adventsmarknader. Vi märker upp honungsburkar, bakar biscotti och planerar för vad som ska med. Vad som passar i presentförpackningarna od. På bilden är det bl a saffransbiscotti och biscotti med apelsin och choklad. Roligt ska det bli! Men nästan lika kul att planera inför!