Vit jul?
Nej, det blir det inte. Inte hos oss iallafall. Vi får fira jul ändå.
Träffas i lugn och ro, hemgjord julmat, närodlad gran, några hyacinter.
Det är OK för mig.
Nej, det blir det inte. Inte hos oss iallafall. Vi får fira jul ändå.
Träffas i lugn och ro, hemgjord julmat, närodlad gran, några hyacinter.
Det är OK för mig.
Öppet 8-18, alla dagar. Vi har honung, lammskinn, saft, ägg, grönt och mycket annat!
sa min man. Han tyckte det var litet kul att de åt krusbär. Hoppas de åt en del larver av krusbärsstekeln också. Sådana fanns det, minst sagt, många av. Så blir det när man inte kollar så ofta, och eftersom jag råkat ut för en seg och tråkig förkylning så har jag mest hållit mig…
Där hämtar bina, och humlorna, mycket nektar, och en del pollen.
till saft. Det är ganska glest bland saftflaskorna, både i vår lilla bod och i hantverksboden, i Tjällmo.
till påsk. Gott året runt. Här har vi lagat till lammfärs och serverar med en god tomatsås, couscous och brytbönor. Nu kan du passa på att fynda lammfärs, från våra egna djur. 160:-/kg (ordinarie pris 180:-/kg) fram t.o.m. 31 mars. Reservation för slutförsäljning, naturligtvis. Färsen är vacuumpackad och frusen. Förpackningsstorleken ligger på 500g – 750g….
varit litet ute ett tag. Nu hoppas jag det är på ingång igen. Krusbär är ett av de godaste bären. Just de här får bli marmelad eller kanske sylt. När jag var liten åt vi ganska ofta krusbärskräm med mjölk till och bitar av knäckebröd ovanpå. Så gott! I vår trädgård växer Invicta och Martlet,…