Nu är det snart dags igen.
bara litet vintermånader emellan.
bara litet vintermånader emellan.
Luften är krispig och morgondimman dröjer sig kvar litet längre. Ska ta mig tid att gå ut med kameran och ta litet höstbilder! Pelargonerna är inplockade och jag måste tänka på att klippa ner sparrisplymerna. Har en hel del äpplen kvar i träden, men vi ska få låna en fruktkross så det kan bli must….
så vackra. Såg dessa på en bilpromenad, häromdagen. Vi har ”bara” gula, men de är fina, de också. Roger håller på med bina. Bl a är det snart slungningsdags igen. I veckan, eller förra kanske, bytte han ut drottningarna, i några av samhällena. Ett av dem var bebott av ganska sura och trista bin. Det…
till påsk. Gott året runt. Här har vi lagat till lammfärs och serverar med en god tomatsås, couscous och brytbönor. Nu kan du passa på att fynda lammfärs, från våra egna djur. 160:-/kg (ordinarie pris 180:-/kg) fram t.o.m. 31 mars. Reservation för slutförsäljning, naturligtvis. Färsen är vacuumpackad och frusen. Förpackningsstorleken ligger på 500g – 750g….
har inget emot litet gråväder. De till och med traskar omkring ute även om det skulle ligga litet snö på marken. Det är så kul att se en massa hönsspår ute i snön. Förstås får de vara inne om det är alldeles för mycket att pulsa i.
Underbart väder fick vi också, även om temperaturen var i lägsta laget. Nu väntar vi på sparris och rabarber! Vi har Gårdsboden öppen alla dagar 8-18
Allt väl, so far. Skönt! Vi har bara ett fåtal får, men 5 tackor=12 lamm.