köttfärsbiffar med tomatsås och couscous på en vit tallrik

Lammkött är vanligt

till påsk. Gott året runt. Här har vi lagat till lammfärs och serverar med en god tomatsås, couscous och brytbönor.

Nu kan du passa på att fynda lammfärs, från våra egna djur. 160:-/kg (ordinarie pris 180:-/kg) fram t.o.m. 31 mars. Reservation för slutförsäljning, naturligtvis. Färsen är vacuumpackad och frusen. Förpackningsstorleken ligger på 500g – 750g.

Vår lilla bod är öppen varje dag 8 – 19.

Vill du köpa kött eller skinn så hör av dig, eftersom vi inte förvarar det ute i boden. Antingen före besöket eller när du är på plats (och hoppas på att vi är hemma och kan serva dig)

Liknande nyheter

  • På söndag/fars dag

    kan du passa på att åka till Norrbyladan, strax utanför Mjölby. Letar du efter en lagom stor, mysig adventsmarknad med fint hantverk, mathantverk, blommor och mycket annat, då tycker jag att du ska åka dit! Gå in på facebook och titta litet! Marknaden öppnar kl 11 och håller på till kl 15

  • Den viktiga sälgen

    Nu är det gula tussar på en del sälg. De är hanar och ger bina mycket proteinrikt pollen. Det går åt till uppfödningen av larverna. En del sälg får inga gula bollar. Det är honsälg, men den är också viktig eftersom den ger nektar. De flesta av våra samhällen har överlevt vintern. Dock har vi…

  • Sparris

    Finns det någon mer uppskattad, svensk primör? Just den här är så vacker att hyvla tunt i sallader. och god, förstås.

  • Vad gör bina

    på vintern? På senhösten/vinter samlar de ihop sig i ett klot för att hålla värmen och under vintern händer inte så mycket. De äter litet. Några klarar inte vintern. Bina, som bebor kupan, nu föddes i augusti och är dem som hjälper igång samhället på våren, tills de nya kan ta över. Normalt lever annars…