Gott Nytt År
välkommen att följa med oss in i 2025.
välkommen att följa med oss in i 2025.
både Chorizo och Ölkorv hos oss. Vi lämnade in fårkött på Agetomta gård och så tillverkade de jättegod korv till oss. Liksom med vårt lamm – och fårkött, så förvarar vi det inte ute i vår lilla Gårdsbod. Hör av dig när du är här (eller när du vill komma) så kommer vi ut. Nu…
Luften är krispig och morgondimman dröjer sig kvar litet längre. Ska ta mig tid att gå ut med kameran och ta litet höstbilder! Pelargonerna är inplockade och jag måste tänka på att klippa ner sparrisplymerna. Har en hel del äpplen kvar i träden, men vi ska få låna en fruktkross så det kan bli must….
Kanske till far, eller till någon annan. Just detta består av en flaska saft, en förpackning kolor, en burk sylt och en påse biscotti. Allt producerat på Krusbärsgården, förstås. Priset för detta är 140:- Kolasmaker att välja mellan: choklad, vanilj, vanilj med brynt smör, mint, lakrits, salt lakrits och, sist men inte minst, saffran.
till saft. Det är ganska glest bland saftflaskorna, både i vår lilla bod och i hantverksboden, i Tjällmo.
hittar du, just nu, olika biscottin, kolor i flera smaker, bl a saltlakrits. På bilden ”Systerskorpor” , även kallade Mjölbyskorpor eller ”Rallarskorpor”)
vid Tjällmo. Tyvärr inte inom våra bins flygradie. De håller istället till i fruktträd, på blåbärsblommor och lingonblommor. Bland annat.